• Instagram
همراه : 09122181382 - ثابت : 02122686378 - 02122686379        
دلفین آبی پرشین
  • صفحه اصلی
  • آموزش غواصی
    • آموزش غواصی آب های آزاد
    • آموزش غواصی استخری
  • سایر خدمات
    • آموزش شنا
    • آموزش نجات غریق
    • هیدروتراپی (ورزش درمانی در آب)
  • وبلاگ
  • ارتباط با ما
  • درباره ما
  • جستجو
  • منو منو
مقالات آموزشی

غواصی اسکین چیست؟ تکنیک های آموزش غواصی اسکین

غواصی اسکین چیست

غواصی اسکین یک روش عالی برای مشاهده آبزیان به صورت شخصی و از نزدیک است! اگر غواصی نمی‌دانید یا علاقه‌ای به آن ندارید غواصی اسکین یک راه عالی برای کشف دنیای زیر آب است. در دورهای آموزش غواصی اسکین یاد می‌گیرید که چگونه از تماشای زندگی زیر آب لذت ببرید و به راحتی برای بازدیدهای کوتاه، زیر آب حرکت کنید. چه در دریاچه محلی با آب شیرین یا اقیانوس آبی بزرگ و چه در خانه و در تعطیلات باشید با فراگیری تکنیک‌های غواصی اسکین می‌توانید لحظات هیجان انگیزی را برای خود بسازید. اگر می‌خواهید بدانید که غواصی اسکین چیست و چگونه می‌توانید آن را بیاموزید تا پایان مقاله با ما همراه باشید!

محتوا پنهان
1 غواصی اسکین چیست؟
2 آموزش غواصی اسکین

غواصی اسکین چیست؟

غواصی اسکین از نظر تئوری ساده به نظر می‌رسد؛ یک نفس عمیق می‌کشید، شیرجه می‌زنید و هر آنچه را که باید زیر آب ببینید را می‌بینید! هنگامی که این کار را انجام دادید یا زمانی که احساس کردید اکسیژن شما تمام شده است به سطح آب بر می‌گردید. این تکنیک‌ها با آموزش نحوه تنفس صحیح، نحوه حرکت، صرفه جویی در انرژی و ماندن طولانی مدت در زیر آب به شما کمک می‌کند تا از این غواصی بیشترین بهره را ببرید و تجربه خود را ارزشمندتر کنید.

اگر می‌خواهید بدانید که غواصی اسکین با غواصی آب های آزاد و اسنورکلینگ چه فرقی دارد باید بگویم که در حقیقت غواصی اسکین بخشی از ورزش غواصی و شبیه غواصی آزاد و اسنورکلینگ، به طور دقیق‌تر ترکیبی از این دو است. در غواصی آزاد هدف این است که تا حد ممکن زمان خود را زیر آب بگذرانیم. در اسنورکلینگ شما زندگی زیر آب را بدون غواصی کردن و از روی آب مشاهده می‌کنید. در غواصی اسکین اگرچه دنیای زیر آب را از بیرون مشاهده می‌کنید و بیشتر وقت خود را در سطح آب می‌گذرانید اما وقتی چیز جالبی دیدید برای بررسی آن به زیر آب شیرجه می‌زنید. پس از اتمام کار به سطح آب می‌آیید و به جستجوی چیزهای سرگرم کننده دیگر برای دیدن ادامه می‌دهید. وقتی غواصی اسکین را با غواصی اسکوبا مقایسه کنید می‌بینید که این مدل غواصی کردن به تجهیزات کمتری نیاز دارد، به این دلیل راحت‌تر می‌توانید حرکت کنید. اما کمبود تجهیزات به این معنا نیست که می‌توانید بدون آموزش، غواصی کنید بلکه باید برخی تکنیک‌ها را تمرین کنید تا ایمن بمانید.

 

غواصی اسکین از نظر تئوری ساده به نظر می‌رسد، یک نفس عمیق می‌کشید، شیرجه می‌زنید و هر آنچه را که باید زیر آب ببینید را می‌بینید! زمانی که احساس کردید اکسیژن شما تمام شده است می‌توانید به سطح آب بر ‌گردید.

 

آموزش غواصی اسکین

 

آموزش غواصی اسکین

 

بزرگسالان و حتی کودکان از سنین 8 سال به بالا می توانند در دورهای آموزش غواصی اسکین ثبت نام کنند. همچنین لازم است که برخی اصول و مهارت‌های اولیه شنا کردن را بدانید اما به تجربه قبلی نیاز ندارید. در دوره‌های آموزش غواصی اسکین یاد می‌گیرید که چگونه از تجهیزات اولیه غواصی مثل ماسک، اسنورکل، فین (وسیله‌ای باله مانند)، جلیقه شنا و وزنه‌های شیرجه، در صورت نیاز استفاده کنید. همچنین آموزش‌های لازم در خصوص نحوه انتخاب و تنظیم این تجهیزات نیز به شما داده می‌شود. دستورالعمل‌های ایمنی اولیه برای قرار گرفتن و حرکت کردن در آب و غواصی کردن در دریاچه محلی از دیگر مواردی است که در دوره‌های آموزش غواصی اسکین، می‌آموزید.

برخی از تکنیک‌هایی که در دورهای آموزش غواصی اسکین آموزش می‌بینید عبارتند از:

  • تنفس صحیح

قبل از وارد شدن در آب زیاد هیجان زده نشوید! این بر ریتم طبیعی تنفس شما تأثیر می‌گذارد و باعث می‌شود که دی اکسیدکربن بیشتری از بدن دفع شود. اگر سطح دی اکسیدکربن خیلی پایین باشد ممکن است حین تنفس احساس سرگیجه کنید یا احساس کنید هوایی برای تنفس ندارید. سعی کنید قبل از شیرجه زدن تا جایی که می‌توانید نفس عمیق بکشید سه بار متوالی نفس عمیق بکشید. سپس هنگامی که برای حرکت رو به جلو آماده می‌شوید، ریه‌های خود را تا جایی که می‌توانید پر از هوا کنید و به پایین شیرجه بزنید. اگر نحوه درست تنفس کردن را نمی‌دانید می‌توانید با یک شناگر حرفه‌ای یا فردی که یوگا انجام می‌دهد صحبت کنید و از آن‌ها بخواهید چند تکنیک تنفسی را به شما بیاموزند. تمرینات تنفسی زیادی وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند تا نه تنها مهارت‌های غواصی بلکه کیفیت سلامت عمومی خود را به ویژه زمانی که مضطرب هستید نیز افزایش دهید.

  • به وزن خود اعتماد کنید

خب شما نحوه تنفس را آموخته‌اید و اکنون زمان غواصی فرا رسیده است. نکته اصلی در غواصی اسکین این است که انرژی خود را نگه دارید کار خاصی نباید بکنید فقط به قوانین فیزیک اجازه دهید کار خود را انجام دهد! وقتی در آب شیرجه می‌زنید به پایین شنا نکنید اجازه دهید وزنتان شما را به جلو ببرد. برای شروع روی سطح دراز بکشید و 90 درجه روی باسن خم شوید، این کار باعث می‌شود که تنه شما به صورت عمود روی سطح آب قرار گیرد. پاهای خود را تا جایی که کاملاً صاف شوند بالا بیاورید و ریلکس باشید. وزن شما باید شما را به زیر آب ببرد زمانی که تمام بدنتان در آب فرو رفت و احساس کردید سرعتتان کم شده یا کاملاً متوقف شده‌اید، به کمک فین‌های غواصی شروع به حرکت کنید.

 

حتما بخوانید: غواصی چیست؟

 

  • عجله نکنید و انرژی خود را ذخیره کنید

به یاد داشته باشید که از نظر استقامتی محدودیت دارید؛ با از دست دادن انرژی، اکسیژن می‌سوزانید و مجبور می‌شوید زمان کمتری زیر آب بمانید. بنابراین زمانی که زیر آب قرار گرفتید عجله نکنید و به آرامی حرکت کنید، در اینصورت می‌توانید مدت زمان بیشتری زیر آب بمانید. آرام باشید و بدن خود را درست نگه دارید. به یاد داشته باشید که هرگونه حرکت ناگهانی می‌تواند باعث از دست رفتن غیرضروری انرژی‌تان شود. اگر باله (Fin) ندارید بهترین راه حرکت، حرکت با شنای پروانه است. هنگام شنای پروانه بازوها را نزدیک بدن نگه دارید تا از کاهش سرعت جلوگیری شود. اگر باله دارید بهتر است که نحوه صحیح استفاده از آن را بدانید.

 

تکنیک غواصی اسکین

 

حتما بخوانید: ورزش های آبی

 

  •  از باله‌ها درست استفاده کنید

در مورد حرکت فین‌های غواصی در غواصی اسکین یک قانون اساسی وجود دارد؛ اینکه این کار را از ناحیه لگن با پای صاف، با دامنه متوسط و سرعت آرام انجام دهید. صاف نگه داشتن پاها باعث می‌شود که باله‌ها در زاویه‌ای خم شوند وآب را کنار بزنند. اگر زانوی خود را زخم کنید در نهایت به جای حرکت در مسیری که می‌خواهید، حرکت دوچرخه را انجام می‌دهید! اگر ضربات (لگد زدن) شما بسیار سریع باشد، تیغه باله به طور موجی حرکت می‌کند و ناچار می‌شوید انرژی زیادی مصرف کنید درحالیکه مسافت کمتری را طی خواهید کرد. در عوض اگر ضربات شما دقیق و حساب شده باشد اینکار بدون مشکل انجام می‌شود، در واقع اجازه می‌دهید باله‌ها به موقع خم شوند و آب را به عقب هل دهند.

  •  به بدن خود گوش دهید

در ابتدا احتمالاً می‌توانید تا یک دقیقه زیر آب بمانید. با تمرین و تکنیک مناسب پیشرفت می‌کنید و می‌توانید این مدت زمان را بیشتر کنید. با این حال مهم نیست در چه سطحی هستید همیشه به بدن خود گوش دهید، اگر می‌گوید وقت بازگشت است به آن گوش دهید! اولین علامتی که بدن برای بازگشت به سطح به شما می دهد، فشار در دیافراگم است. وقتی در دیافراگم احساس ضربه می‌کنید به این معناست که اکسیژن شما تمام شده و وقت آن رسیده که به سطح آب بیایید و کمی هوا بخورید. در این شرایط مهم است که آرامش خود را حفظ کنید و نگران نباشید. برای غواصی زیرآب باید یاد بگیرید که چگونه فشار گوش خود را برای جلوگیری از هرگونه آسیبی مساوی نگه دارید. این کار را با گرفتن بینی و دمیدن در آن انجام دهید. اگر احساس خوبی ندارید یا چیزی عجیب به نظر می‌رسد حتماً به سطح آب بیایید. در رابطه با اینکه چگونه از آسیب های ورزشی جلوگیری کنیم اینجا بخوانید.

 

حتما بخوانید: اسنورکل غواصی چیست

 

کلام آخر اینکه اگر می‌خواهید تجربه لذت بخشی از غواصی داشته باشید حتماً در دورهای آموزش غواصی اسکین شرکت کنید تا با تکنیک‌ها و دستورالعمل‌های ایمنی آن آشنا شوید. اگر قصد دارید در یک دریاچه محلی غواصی کنید حتما از افراد محلی در مورد منطقه بپرسید و جریان‌های جزو و مد آب را تماشا کنید. به یاد داشته باشید زمانی که به زیر آب شیرجه می‌زنید فقط یک بیننده هستید بنابراین تا می‌توانید تماشا کنید و لذت ببرید. از هرگونه تماس فیزیکی با موجودات زیر آب جداً خودداری کنید. فراموش نکنید شما در قلمرو آن‌ها هستید و دیدن شخصی ناآشنا می‌تواند آن‌ها را تحت‌فشار قرار دهد و بخواهد از خود دفاع کند. به همین دلیل بهتر است که هنگام غواصی همراه داشته باشید و اگر در یک گروه هستید دوبه‌دو شیرجه بزنید. همچنین مطمئن شوید همیشه فردی بالای سطح آب هست که تماشایتان می‌کند و در صورت بروز مشکل آماده کمک است.


9 شهریور 1400/1 دیدگاه/توسط NafiseHashemi
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک در Pinterest
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Tumblr
  • اشتراک در Reddit
1 پاسخ
  1. محسن هاشمی
    محسن هاشمی گفته:
    20 خرداد 1401 در 12:29 ب.ظ

    سپاس از توضیحات جامع و مفید سایت شما
    با علاقه زیادی که به غواصی داشتم همیشه اطلاعات مربوط به این رشته ورزشی را مطالعه می کردم تا اینکه یک ماه قبل به لطف زحمات کادر خوب و مدرسین حرفه ای کلوپ نگین ساحل قشم در پارک زیتون موفق به گذراندن چند دوره آموزشی شدم و خوشحالم که قدم در این عرصه گذاشتم.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + یازده =

محبوب
  • قتی شنا می‌کنیم چه اتفاقی در بدنمان می‌افتدوقتی شنا می‌کنیم چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟...21 خرداد 1398 - 4:41 ب.ظ
  • آموزش غواصی به کودکانآموزش غواصی به کودکان20 آبان 1398 - 5:46 ب.ظ
  • بهترین سن آموزش شنا برای کودکآموزش شنا کودکان | بهترین سن برای آموزش شنا به کودک...26 خرداد 1400 - 3:54 ب.ظ
  • بهترین کفش های غواصیبهترین کفش های غواصی20 اردیبهشت 1399 - 1:00 ق.ظ
برچسب ها

بیش از 250 مجموعه، شرکت و ارگان، طرف قرارداد دلفین آبی پرشین هستند. با توجه به بالا بودن هزینه آموزش در مراکز آموزشی معتبر تلاش کرده‌ایم تا در حد امکان پکیج‌های آموزشی متنوعی را برای متقاضیان یادگیری گروه‌های آموزشی متنوع شنا و غریق نجات در بهترین فضاهای آموزشی سرپوشیده و آزاد فراهم کنیم.

تهران، خیابان شریعتی، بعد از پل صدر، مجتمع فرهنگی ورزشی چمران، طبقه سوم.

 همراه : 09122181382

ثابت : 22686378 – 22686379

لینک های مفید

آموزش کامل غواصی

آموزش غواصی آبهای آزاد

آموزش غواصی استخری

آموزش شنا

آموزش نجات غریق

هیدروتراپی

لوازم شنا و غواصی

- Enfold Theme by Kriesi
  • Instagram
جوشکاری زیر آب، معرفی کامل رشته جوشکاری زیر آب... جوشکاری زیر آب نحوه آموزش غواصی صنعتی همه چیز درباره آموزش غواصی صنعتی: از نحوه استخدام غواصی صنعتی تا میزان درآمد...
رفتن به بالا

پشتیبانی واتس اپ